Frk. Lundgrens favoritter

de BUYER. Blinispande

de BUYER. Blinispande

Vær den første til at bedømme dette produkt

159,00 kr

Til rådighed Ikke på lager

Varenummer: 5612.12

Blinispande fra de BUYER. 12 cm.

Vedledning ved brug:
Varm lidt fedtstof på panden på middel varme. Når panden er godt varm, forsegles maden i ca. 45 sekunder på hver side, før varmen reduceres og maden steges færdig. Lad ikke måltidet stå i panden efter tilberedning. Alle typer af redskaber -også metalredskaber- kan benyttes i De BUYERS pander. På Mineral B er håndtagene lakerede, de bliver mindre varm og lettere at rengøre. De tåler at blive sat i ovnen op til max 230 grader.

Rengøring:
Vask panden med meget varmt vand og en svamp. Undgå opvaskemiddel. Olier panden med lidt madolie på et stykke køkkenrulle og stil den tørt. Af og til kan din pande trænge til lidt ekstra rengøring. Det gør du ved at hælde køkkensalt op i panden og varme panden igennem i 1-2 minutter. Hæld vand på imens den står på blusset, blandingen koder op og løsner evt. madrester og lugt. Panden tørres efter til sidst med køkkenrulle og man laver igen en Seasoning.

OBS:
Lad aldrig panden stå i blød natten over. Kom aldrig panden i opvaskemaskinen.Hvis disse forbehold ikke tages risikerer panden at ruste. Hvis der alligevel kommer rust på din pande, fjernes det let ved at skrubbe panden med en hård svamp/ståluld. Husk oliebehandling bagefter. Tilberedning af syreholdig mad - tomater, hvidvin, citrus osv. - kan ændre seasoningen (viser sig som hvide pletter). Hvis det sker, skal panden genbehandles som beskrevet under seasoning/vedligehold. Hvis der kommer spor af bivoks på dit komfur ved brug af Mineral B Element, fjernes de let med køkkenrulle, når komfuret er varmt.

Beskrivelse

Detaljer

Blinispande fra de BUYER. 12 cm. Vedledning ved brug: Varm lidt fedtstof på panden på middel varme. Når panden er godt varm, forsegles maden i ca. 45 sekunder på hver side, før varmen reduceres og maden steges færdig. Lad ikke måltidet stå i panden efter tilberedning. Alle typer af redskaber -også metalredskaber- kan benyttes i De BUYERS pander. På Mineral B er håndtagene lakerede, de bliver mindre varm og lettere at rengøre. De tåler at blive sat i ovnen op til max 230 grader. Rengøring: Vask panden med meget varmt vand og en svamp. Undgå opvaskemiddel. Olier panden med lidt madolie på et stykke køkkenrulle og stil den tørt. Af og til kan din pande trænge til lidt ekstra rengøring. Det gør du ved at hælde køkkensalt op i panden og varme panden igennem i 1-2 minutter. Hæld vand på imens den står på blusset, blandingen koder op og løsner evt. madrester og lugt. Panden tørres efter til sidst med køkkenrulle og man laver igen en Seasoning. OBS: Lad aldrig panden stå i blød natten over. Kom aldrig panden i opvaskemaskinen.Hvis disse forbehold ikke tages risikerer panden at ruste. Hvis der alligevel kommer rust på din pande, fjernes det let ved at skrubbe panden med en hård svamp/ståluld. Husk oliebehandling bagefter. Tilberedning af syreholdig mad - tomater, hvidvin, citrus osv. - kan ændre seasoningen (viser sig som hvide pletter). Hvis det sker, skal panden genbehandles som beskrevet under seasoning/vedligehold. Hvis der kommer spor af bivoks på dit komfur ved brug af Mineral B Element, fjernes de let med køkkenrulle, når komfuret er varmt.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer