Malund

Choko Scones

Choko Scones

Vær den første til at bedømme dette produkt

79,00 kr

Til rådighed På lager

Varenummer: malund.01

CHOKO SCONES ca 12 stk.
Vores Scones er med chokolade som giver en sød bolle, der i kombination med den mere grove økologiske hvedemel stiller den lille sult. Smag på scones så snart de kommer ud af ovnen, netop der er de mest himmelske i sin smag

Ingredienser:
Hvedemel*, speltmel*, (12,2%) chokolade, rørsukker, kokosblomstsukker, hasselnødder*, stensalt.
* Allergener
Pr. 100 g: 384 kcal / 1.606 kJ
Indhold: 770 g
1 L Karton

Bagevejledning:

Find: Smør, bagepulver, kærnemælk el. mælk og æg.

Tøm Bottle indholdet i en skål. Hak 175 g koldt smør.

Tilsæt smørret og gnid det let ind i Bottle indholdet. Smørret behøver ikke være jævnt fordelt. Tilsæt 20 g bagepulver. Rør hurtigt 3 dl kærnemælk eller mælk i dejen så dejen blot hænger sammen. Rul dejen ud på et melet bord i 3 cm tykkelse. Skær firkanter på ca. 6×6 cm og sæt dem på en bradepande med bagepapir. Lad dem stå i 30 min. i stuetemperatur.

Pisk et æg, en knivspids salt og 1 tsk. sukker sammen og pensel det på alle scones. Bages derefter 15-20 min. ved 200°C (ikke varmluft). De færdigbagte scones afkøles på en rist.

Tips: Nydes halveret med koldt smør. Scones smager allerbedst de første par timer efter de er kommet ud af ovnen.

Beskrivelse

Detaljer

CHOKO SCONES ca 12 stk. Vores Scones er med chokolade som giver en sød bolle, der i kombination med den mere grove økologiske hvedemel stiller den lille sult. Smag på scones så snart de kommer ud af ovnen, netop der er de mest himmelske i sin smag Ingredienser: Hvedemel*, speltmel*, (12,2%) chokolade, rørsukker, kokosblomstsukker, hasselnødder*, stensalt. * Allergener Pr. 100 g: 384 kcal / 1.606 kJ Indhold: 770 g 1 L Karton Bagevejledning: Find: Smør, bagepulver, kærnemælk el. mælk og æg. Tøm Bottle indholdet i en skål. Hak 175 g koldt smør. Tilsæt smørret og gnid det let ind i Bottle indholdet. Smørret behøver ikke være jævnt fordelt. Tilsæt 20 g bagepulver. Rør hurtigt 3 dl kærnemælk eller mælk i dejen så dejen blot hænger sammen. Rul dejen ud på et melet bord i 3 cm tykkelse. Skær firkanter på ca. 6×6 cm og sæt dem på en bradepande med bagepapir. Lad dem stå i 30 min. i stuetemperatur. Pisk et æg, en knivspids salt og 1 tsk. sukker sammen og pensel det på alle scones. Bages derefter 15-20 min. ved 200°C (ikke varmluft). De færdigbagte scones afkøles på en rist. Tips: Nydes halveret med koldt smør. Scones smager allerbedst de første par timer efter de er kommet ud af ovnen.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer