Malund

Knækbrød

Knækbrød

Vær den første til at bedømme dette produkt

69,00 kr

Til rådighed På lager

Varenummer: malund.02

KNÆKBRØD Rækker til 2- 3 bradepander
KNÆKBRØD Rækker til 2- 3 bradepander
Knækbrødet er rig på tre forskellige frø og er et sprødt og lækkert et af slagsen. Knækbrødet smuldrer ikke når du bager det, men får en jævn og fin overflade uanset om du vælger at lave det helt tyndt eller lidt tykkere – som en kiks. En bottle bliver til 2-3 bradepander knækbrød.

Ingredienser:
Hvedemel*, hørfrø, sesamfrø*, solsikkekerner, grove havregryn*, stensalt.
* Allergener
Pr. 100 g: 429 kcal / 1.793 kJ
Indhold: 675 g
1 L Karton

Bagevejledning:

Bottle tømmes i en skål og røres sammen med 3 dl vand. Dejen trykkes flad mellem to stykker bagepapir, så den ca. fylder 1-2 bradepander (anvend evt. kagerulle). Lad dejen trække i 10 min og udskær den herefter i de ønskede størrelser. Dejen bages ved 175°C i 45 minutter (ikke varmluft), indtil knækbrødene er gyldne og sprøde.

Tips: Tilsæt evt. 100 g revet cheddarost i dejen eller drys det ovenpå dejen inden bagning.

Beskrivelse

Detaljer

KNÆKBRØD Rækker til 2- 3 bradepander Knækbrødet er rig på tre forskellige frø og er et sprødt og lækkert et af slagsen. Knækbrødet smuldrer ikke når du bager det, men får en jævn og fin overflade uanset om du vælger at lave det helt tyndt eller lidt tykkere – som en kiks. En bottle bliver til 2-3 bradepander knækbrød. Ingredienser: Hvedemel*, hørfrø, sesamfrø*, solsikkekerner, grove havregryn*, stensalt. * Allergener Pr. 100 g: 429 kcal / 1.793 kJ Indhold: 675 g 1 L Karton Bagevejledning: Bottle tømmes i en skål og røres sammen med 3 dl vand. Dejen trykkes flad mellem to stykker bagepapir, så den ca. fylder 1-2 bradepander (anvend evt. kagerulle). Lad dejen trække i 10 min og udskær den herefter i de ønskede størrelser. Dejen bages ved 175°C i 45 minutter (ikke varmluft), indtil knækbrødene er gyldne og sprøde. Tips: Tilsæt evt. 100 g revet cheddarost i dejen eller drys det ovenpå dejen inden bagning.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer