Malund

Bottel. Mini knækbrød. Glutenfri

Bottel. Mini knækbrød. Glutenfri

Vær den første til at bedømme dette produkt

99,00 kr

Til rådighed På lager

Varenummer: malund.07

MINI KNÆKBRØD. Glutenfri
Vores glutenfri Bottle knækbrød er en ekstra sprød snack, der er perfekt til den lille sult. Vi anbefaler at rulle knækbrødet helt tyndt ud på bradepanden for en ekstra crispy smag, der er velegnet til at spise både med og uden pålæg.
Hvis knækbrødet rulles tyndt bliver der til to bradepander.

Ingredienser:
Solsikkekerner, hørfrø, quinotto, sesamfrø*, chiafrø, mørke græskarkerner, loppefrøskaller (HUSK), stensalt.
* Allergener
Pr. 100 g: 492 kcal / 2.059 kJ
Indhold: 333 g
0,5 L Glas Bottle
Total: 663 g

Bagevejledning:

Bottle tømmes i en skål og røres sammen med 3 dl vand. Dejen trykkes flad mellem to stykker bagepapir, så den ca. fylder 1-2 bradepander (anvend evt. kagerulle). Lad dejen trække i 10 min og udskær den herefter i de ønskede størrelser. Dejen bages ved 175°C i 45 minutter (ikke varmluft), indtil knækbrødene er gyldne og sprøde.
Tips: Tilsæt evt. 100 g revet cheddarost i dejen eller drys det ovenpå dejen inden bagning.

Beskrivelse

Detaljer

MINI KNÆKBRØD. Glutenfri Vores glutenfri Bottle knækbrød er en ekstra sprød snack, der er perfekt til den lille sult. Vi anbefaler at rulle knækbrødet helt tyndt ud på bradepanden for en ekstra crispy smag, der er velegnet til at spise både med og uden pålæg. Hvis knækbrødet rulles tyndt bliver der til to bradepander. Ingredienser: Solsikkekerner, hørfrø, quinotto, sesamfrø*, chiafrø, mørke græskarkerner, loppefrøskaller (HUSK), stensalt. * Allergener Pr. 100 g: 492 kcal / 2.059 kJ Indhold: 333 g 0,5 L Glas Bottle Total: 663 g Bagevejledning: Bottle tømmes i en skål og røres sammen med 3 dl vand. Dejen trykkes flad mellem to stykker bagepapir, så den ca. fylder 1-2 bradepander (anvend evt. kagerulle). Lad dejen trække i 10 min og udskær den herefter i de ønskede størrelser. Dejen bages ved 175°C i 45 minutter (ikke varmluft), indtil knækbrødene er gyldne og sprøde. Tips: Tilsæt evt. 100 g revet cheddarost i dejen eller drys det ovenpå dejen inden bagning.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer