Ingefær drik

Rochester Ginger. Mørk

Rochester Ginger. Mørk

Vær den første til at bedømme dette produkt

85,00 kr

Til rådighed På lager

Varenummer: Gin-03

Mørk Ingefærdrik uden alkohol

Den fineste jamaicanske Ginger er i hjertet af denne gamle jamaicanske opskrift. Glat og fløjlsagtig, denne traditionelle ingefær drik er den perfekte overbærenhed med et tilfredsstillende spark, der bliver hængende. Infusioner afkog og destillation af Ginger giver den kræsne drinker en markant anderledes og tilfredsstillende smagsoplevelse. En dragende drik, som mange har svært ved at tro er ikke alkoholiker.

Serveres og opbevares ved stuetemperatur. 725ml flaske, 24 portioner per flaske.

Vigtige ingredienser: 9% rå ingefær (presset, ikke kulsyre eller fermenteret) rørsukker karamel og vinsyre, citronsaft. glutenfri. kosher.

Beskrivelse

Detaljer

Mørk Ingefærdrik uden alkohol Den fineste jamaicanske Ginger er i hjertet af denne gamle jamaicanske opskrift. Glat og fløjlsagtig, denne traditionelle ingefær drik er den perfekte overbærenhed med et tilfredsstillende spark, der bliver hængende. Infusioner afkog og destillation af Ginger giver den kræsne drinker en markant anderledes og tilfredsstillende smagsoplevelse. En dragende drik, som mange har svært ved at tro er ikke alkoholiker. Serveres og opbevares ved stuetemperatur. 725ml flaske, 24 portioner per flaske. Vigtige ingredienser: 9% rå ingefær (presset, ikke kulsyre eller fermenteret) rørsukker karamel og vinsyre, citronsaft. glutenfri. kosher.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer