Te

Sinful Fudge. Økologisk

Sinful Fudge. Økologisk

Vær den første til at bedømme dette produkt

Til rådighed På lager

Varenummer: Te097x

Produktnavn Pris Antal
Sindful Fudge Økologisk 100 g.
45,00 kr
Sindful Fudge Økologisk 200 g.
85,00 kr
En skøn kop te med masser af sødme og en smag som om den lækreste fudge var i. Her stilles lækkersulten uden at sætte sig på sidebenene. Naturligvis fordi vi fortjener den lille søde luksus i hverdagen. Teen fylder fint i munden med sin bløde cremede karamelsmag - en cremet teblanding, hvor fennikel, grøn anis, lakridsrod og søde æblestykker er i flot balance. Økologisk, naturligvis! Trækketid 6 min
Sort te*, skåret lakridsrod*, grøn anis*, fennikel*, tørrede æblestykker* og rosenblade*. *=økologisk. Indeholder lakrids.

Beskrivelse

Detaljer

En skøn kop te med masser af sødme og en smag som om den lækreste fudge var i. Her stilles lækkersulten uden at sætte sig på sidebenene. Naturligvis fordi vi fortjener den lille søde luksus i hverdagen. Teen fylder fint i munden med sin bløde cremede karamelsmag - en cremet teblanding, hvor fennikel, grøn anis, lakridsrod og søde æblestykker er i flot balance. Økologisk, naturligvis! Trækketid 6 min Sort te*, skåret lakridsrod*, grøn anis*, fennikel*, tørrede æblestykker* og rosenblade*. *=økologisk. Indeholder lakrids.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer