Frk. Lundgren anbefalder

Den store pakkekalender

Vi anbefaler

Den store pakkekalender

Vær den første til at bedømme dette produkt

845,00 DKK

Til rådighed På lager

Varenummer: Pak01

Glæd en du holder af - denne pakkekalender er både til manden og damen eller parret.

Her køber man den store pakkekalender hvor man får en masse lækkert spise og drikkeligt, så som kaffe, te, chokolade, øl, gløgg, guf og meget mere - derudover er nogle af gaverne pynt eller ting til juletiden. Har man en speciel stil eller andre ønsker til pakkekalenderen, kan vi sagtens sammensætte den efter dine ønsker.

Ved prisen på de 849 kr. er gennemsnitprisen pr. gave 35 kr. og det er incl. fin metalspand og indpakning. Den samlede realle pris på pakkekalenderen er over 1000 kr.

Beskrivelse

Detaljer

Glæd en du holder af - denne pakkekalender er både til manden og damen eller parret. Her køber man den store pakkekalender hvor man får en masse lækkert spise og drikkeligt, så som kaffe, te, chokolade, øl, gløgg, guf og meget mere - derudover er nogle af gaverne pynt eller ting til juletiden. Har man en speciel stil eller andre ønsker til pakkekalenderen, kan vi sagtens sammensætte den efter dine ønsker. Ved prisen på de 849 kr. er gennemsnitprisen pr. gave 35 kr. og det er incl. fin metalspand og indpakning. Den samlede realle pris på pakkekalenderen er over 1000 kr.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Vi anbefaler